υπηρεσίες

Η Προβολή είναι διαφημιστική – εκδοτική εταιρία με έδρα την πόλη της Δράμας, στελεχωμένη από ανθρώπινο δυναμικό με δημιουργικότητα και εμπειρία στο χώρο της έντυπης διαφήμισης. Οι δραστηριότητες της εταιρίας χωρίζονται σε τέσσερεις μεγάλους τομείς: ΕΚΔΟΣΕΙΣ – ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ – ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΕΝΤΥΠΩΝ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Α. ΤΟΜΕΑΣ ΕΚΔΟΣΕΩΝ
1. Εκδίδεται σε μηνιαία βάση η εφημερίδα ποικίλης ύλης και μικρών αγγελιών «Προβολή». Με τιράζ 20.000 τεύχη. Η διανομή του εντύπου γίνεται δωρεάν πόρτα – πόρτα σε καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες και κατοικίες του νομού Δράμας και της επαρχίας Καβάλας. Είναι έντυπο μεγάλης αποδοχής και αναγνώρισης από το αναγνωστικό κοινό, πράγμα που το καθιστά κορυφαία επιλογή για την έντυπη διαφήμιση εκατοντάδων επαγγελματιών και επιχειρήσεων κάθε μήνα.

Δείτε on-line το τελευταίο τεύχος εδώ

2. Έκδοση εξειδικευμένων οδηγών για τις επιχειρήσεις της Δράμας. Οι εκδόσεις είναι:

α. TELEMENU ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Έκδοση που περιλαμβάνει όλα τα τηλέφωνα από delivery χωρισμένα σε κατηγορίες.

β. ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ
Οδηγός που περιλαμβάνει προτάσεις από επαγγελματίες γύρω από το Γάμο και τη Βάπτιση. Τιράζ 8.000

γ. ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΗΠΟΣ
Οδηγός για τους επαγγελματίες γύρω από τη διαμόρφωση και την κατασκευή κήπων

δ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ
Πλήρης οδηγός φροντιστηρίων Μέσης εκπαίδευσης – Ξένων γλωσσών – Πληροφορικής – Σχολών χορού κλπ. Ετήσια έκδοση (Κάθε Σεπτέβριο με τιράζ τα 15.000 φύλλα)

Δείτε τις τελευταίες εκδόσεις εδώ.

Β. ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ OFFSET ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
Στη σύγχρονη & ανταγωνιστική εποχή μας, κάθε επιχείρηση χρειάζεται αξιόπιστους συνεργάτες στο χώρο των εκτυπώσεων και της διαφήμισης, που θα τη βοηθήσουν να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, δίνοντας αξιόπιστες λύσεις σε κάθε της ανάγκη.

Για τα μικρά τιράζ και εξειδικευμένες εργασίες διαθέτουμε ψηφιακή εκτυπωτική μηχανή της Xerox με μέγιστο εκτυπώσιμο μέγεθος 33 Χ 48,8. Ενώ για τις εκτυπώσεις offset, plotter και μεταξοτυπίας συνεργαζόμαστε με καταξιωμένες επιχειρήσεις στο χώρο των γραφικών τεχνών, έτσι ώστε να μπορούμε αξιόπιστα, γρήγορα και οικονομικά να εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε εκτυπωτική σας ανάγκη:

1. Δημιουργία λογότυπου και εταιρική ταυτότητα
2. Προσπεκτ
3. Φυλλάδια και flyer
4. Κάρτες προσωπικές
5. Φάκελα και έντυπα λογιστηρίου
6. Αφίσες
7. Εκτυπώσεις plotter
8. Folder παρουσίασης – κλασερ
9. Μπλοκ & Τετράδια
10. Ημερολόγια – Ατζέντες
11. Διαφημιστικά δώρα

Δείτε δείγματα εργασιών εδώ / Κατεβάστε τον κατάλογο της εταιρίας εδώ

Γ. ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΑΝΟΜΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ
Συνεργαζόμαστε με ένα εξειδικευμένο συνεργείο διανομών, που μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε διανομή εντύπου στις περιοχές των νομών Δράμας, Ξάνθης, Καβάλας, με συνέπεια, επαγγελματισμό και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.
Επιπλέον υπάρχει και η δυνατότητα διανομής φυλλαδίων μέσω του μηνιαίου δωρεάν διανεμόμενου εντύπου Προβολή